fbpx

TOELICHTING GOEDKOPE BETONKLINKERS 

Sedert jaren leveren wij via KlinkerCentrale.nl -naar tevredenheid van onze klanten- goedkope betonklinkers. De afgelopen jaren is ons opgevallen dat het merendeel van onze klanten goed inschat wat een goedkope betonklinker is. Het is niet meer -en ook niet minder- dan een functionele gebruikte betonklinker in het formaat LxBxH = 21x10,5x8cm. Het merendeel van die klanten geeft ook aan dat het niet zoveel uitmaakt hoe die steen er precies uitziet. Wel vraagt men soms naar een specifieke kleur en geldt de voorwaarde dat ze wel allemaal hetzelfde formaat moeten hebben.

Zelfde kleur; kleurstoffen in beton vervagen gedurende de jaren door de inwerking van het ultraviolet in het zonlicht. Na verloop van tijd vervagen de kleuren steeds meer naar grijs daarom spreken wij bij 'goedkope klinkers' nog over 3 kleuren.
HEIDE cq HEIDEGRIJS = van oorsprong rood, paars of havanna en vervaagt naar een rozige gloed (deze kleur ligt in nagenoeg iedere woonwijk in Nederland)
GRIJS = van oorsprong grijs. Heeft weinig last van inwerking ultraviolet
ANTRACIET = van oorsprong zwart of antraciet en vervaagt naar antraciet of donkergrijs.

Dit zijn ook de kleuren waar u tijdens het bestelproces voor kunt kiezen ! Grijs en antraciet zijn minder vaak gebruikt en daardoor dus ook minder vaak beschikbaar als 'goedkope klinker'. Daar zijn ze iets duurder (kleurtoeslag).

Zelfde formaat; wij leveren een bestelling altijd uit één en dezelfde partij. We doen vooraf een steekproef en leveren alléén als het uniforme klinkers betreft. 

(1) U wilt gebruikte betonklinkers 21x10,5x8cm met éxtra korting in bepaalde kleur / hoeveelheid. <KLIK HIER VOOR ZELFBEDIENING>

(2) U zoekt een uitvoering of kenmerk en wilt zélf een specifieke partij kunnen kiezen <KLIK HIER VOOR HET BESCHIKBARE AANBOD>


V O O R B E E L D F O T O ' S (om u een indruk te geven)

Hieronder tonen we partijen die zijn verkocht als 'goedkope betonklinkers'. Ze gelden niet als keuze-optie maar alleen om u een indicatie te geven wat u kunt verwachten als u kiest voor optie (1). Wilt u kiezen voor een partij of specifieke kenmerk kies dan optie (2) (winkel op KlinkerCentrale.nl ). 

Een aantal willekeurige voorbeelden